Čtvrtek 21. 11. 2024 | ||
Polévky | Kmínová s vejci a zeleninou | |
Polévky | Zelná s klobásou a brambory | |
Specialita dne | 150 g | Vepřová panenka Caprese, bylinkové brambory grenaille |
Specialita dne | 150 g | Losos v parní lázni s citrónovou omáčkou, bramborovo - karotkové pyré |
Hlavní jídla | 120 g | Cmunda po kaplicku (uzené maso v bramboráku se zelím) |
Hlavní jídla | 120 g | Kung - pao z kuřecího masa, basmati kari rýže |
Vegetariánská jídla | 120 g | Sójové nudličky šuei - ču - žou s hranolkami |
Pátek 22. 11. 2024 | ||
Polévky | Zeleninový vývar s kapáním | |
Polévky | Hrachová s párkem | |
Specialita dne | 150 g | Špalíček vepřové panenky s čokoládovo - pomerančovou omáčkou, pečené grenaille |
Hlavní jídla | 120 g | Bramborové halušky s uzeným masem a kysaným zelím |
Hlavní jídla | 120 g | Maďarský vepřový perkelt s těstovinami |
Bezmasá jídla | 360 g | Povidlový knedlík s vanilkovým krémem a mákem |
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu, u salátů a talířů celková hmotnost porce.