Středa 2. 4. 2025 | ||
Polévky | Dršťková | |
Hlavní jídla | 120 g | Štěpánská hovězí pečeně, rýže |
Hlavní jídla | 150 g | Holandský řízek, domácí bramborová kaše, okurka |
Bezmasá jídla | 300 g | Pečené batáty s lilkem a cuketou |
Čtvrtek 3. 4. 2025 | ||
Polévky | Drůbeží vývar s kapáním | |
Hlavní jídla | 120 g | Vepřový steak zapečený se sýrem, hranolky |
Hlavní jídla | 120 g | Maďarský vepřový perkelt, rýže |
Bezmasá jídla | 300 g | Čínské nudle se zeleninou a zázvorem |
Pátek 4. 4. 2025 | ||
Polévky | Vývar | |
Specialita dne | 200 g | Smažený vepřový řízek, jarní bramborový salát |
Hlavní jídla | 120 g | Přírodní hovězí pečeně, rýže |
Bezmasá jídla | 6 ks | Lívance se skořicí, džemem a šlehačkou |
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu, u salátů a talířů celková hmotnost porce.