Čtvrtek 21. 11. 2024 | ||
Polévky | Zelná s klobásou | |
Polévky | Kmínová s vejci a zeleninou | |
Hlavní jídla | 120 g | Cmunda po kaplicku (uzené maso v bramboráku se zelím) |
Hlavní jídla | 120 g | Telecí ragú s hořčičnou omáčkou a tagliatelle |
Hlavní jídla | 120 g | Kung - pao z kuřecího masa s basmati kari rýží |
Bezmasá jídla | 360 g | Povidlový knedlík s vanilkovým krémem a mákem |
Veganská jídla | 120 g | Sójové nudličky šuei - ču - žou s hranolkami |
Specialita dne | 150 g | Vepřové medailonky Caprese s bylinkovými grenaille |
Specialita dne | 150 g | Losos v parní lázni s citrónovou omáčkou, bramborovo - karotkové pyré |
Pátek 22. 11. 2024 | ||
Polévky | Zeleninový vývar s kapáním | |
Polévky | Hrachová s uzeninou | |
Hlavní jídla | 120 g | Pomalu tažené hovězí maso po burgundsku, bramborovo - celerový gratin |
Hlavní jídla | 120 g | Maďarský vepřový perkelt s těstovinami |
Hlavní jídla | 120 g | Halušky s uzeným masem a kysaným zelím |
Vegetariánská jídla | 360 g | Smažená basmati rýže s čerstvou zeleninou |
Specialita dne | 180 g | Savojský kuřecí řízek se středomořským bramborovým salátem |
Specialita dne | 150 g | Špalíček vepřové panenky s čokoládovo - pomerančovou omáčkou, pečené grenaille |
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu, u salátů a talířů celková hmotnost porce.