Pondělí 1. 9. 2025 | ||
Polévky | Jihlavská kyselka s podmáslím | |
Polévky | Slepičí vývar s masem a vaječným svítkem | |
Hlavní jídla | 120 g | Kuřecí nudličky sweet and sour s jasmínovou rýží |
Hlavní jídla | 120 g | Hovězí maso na česneku se špenátem, bramborové knedlíky |
Hlavní jídla | 150 g | Smažený holandský řízek s vařenými brambory |
Veganská jídla | 360 g | Špagety se sušenými rajčaty, veganský sýr nebo parmazán |
Specialita dne | 150 g | Špalíček vepřové svíčkové s omáčkou ze zeleného pepře, grenaille |
Specialita dne | 150 g | Roastbeef s jemnou křenovou majonézou, hranolky ve slupce |
Úterý 2. 9. 2025 | ||
Polévky | Gulášová | |
Polévky | Kmínová s vejci | |
Hlavní jídla | 120 g | Indické kuře Vindaloo s jasmínovou rýží |
Hlavní jídla | 120 g | Svíčková hovězí pečeně s houskovými knedlíky |
Hlavní jídla | 120 g | Rizoto s vepřovým masem a zeleninou, nakládaná okurka |
Vegetariánská jídla | 360 g | Bramborové halušky s restovanými houbami a smaženou cibulkou |
Specialita dne | 150 g | Hovězí burger se sázeným vejcem, hranolky ve slupce |
Specialita dne | 180 g | Smažené kuřecí řízečky, bramborové pyré, citrón |
Středa 3. 9. 2025 | ||
Polévky | Květáková s krutónky | |
Polévky | Uzený vývar s masem a brambory | |
Hlavní jídla | 120 g | Živáňské kuřecí maso, pečené grenaille, dip Dijon |
Hlavní jídla | 120 g | Gemelli all'amatriciana, parmazán |
Hlavní jídla | 120 g | Segedínský vepřový guláš s houskovými knedlíky |
Vegetariánská jídla | 120 g | Smažený sýr gouda s vařenými brambory, tatarská omáčka |
Specialita dne | 150 g | Kuřecí satay s arašídovou omáčkou, jasmínová rýže |
Specialita dne | 150 g | Quesadilla s tuňákem a avokádovým dipem, hranolky |
Čtvrtek 4. 9. 2025 | ||
Polévky | Asijská sladkokyselá s rýžovými nudlemi | |
Polévky | Krém ze zeleného hrášku s restovanou šunkou | |
Hlavní jídla | 120 g | Linguine Alfredo s kuřecím masem, parmazán |
Hlavní jídla | 120 g | Dušené hovězí maso po znojemsku s houskovými knedlíky |
Hlavní jídla | 120 g | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí |
Bezmasá jídla | 360 g | Žemlovka s tvarohem a ovocem |
Vegetariánská jídla | 200 g | Smažené žampióny s petrželovými brambory, tatarská omáčka |
Specialita dne | 150 g | Pikantní kuřecí směs v bramboráku |
Specialita dne | 180 g | Vepřová krkovice v medovo hořčičné marinádě, farmářské brambory nebo salát z fazolí |
Pátek 5. 9. 2025 | ||
Polévky | Fazolová s kysanou smetanou | |
Polévky | Hovězí vývar s masem a fritátovými nudlemi | |
Hlavní jídla | 150 g | Smažený vepřový řízek s vařenými brambory, citrón |
Hlavní jídla | 200 g | Kuřecí závitek s dušenou rýží |
Hlavní jídla | 120 g | Hovězí nudličky Chow mein po indicku |
Veganská jídla | 360 g | Guláš z hlívy ústřičné se zeleninou, pečené grenaille nebo basmati rýže |
Specialita dne | 180 g | Filírované kuřecí prso na salátu z čočky beluga, créme fraiche |
Specialita dne | 500 g | Marinované kuřecí paličky s asijským zelným salátem, hranolky |
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu, u salátů a talířů celková hmotnost porce.