Pondělí 7. 4. 2025 | ||
Polévky | Houbový krém se smaženou bramborovou slámou | |
Polévky | Drůbeží vývar s masovými knedlíčky | |
Hlavní jídla | 120 g | Rizoto z kuřecího masa sypané sýrem, nakládaná okurka |
Hlavní jídla | 150 g | Španělský ptáček s houskovými knedlíky |
Hlavní jídla | 120 g | Směs z vepřového masa s bambusovými výhonky, basmati rýže |
Vegetariánská jídla | 250 g | Smažený květák s petrželovými brambory, tatarská omáčka |
Specialita dne | 180 g | Florentinské kuřecí prsíčko, bylinkové grenaille |
Specialita dne | 150 g | Mexické enchiladas s hovězím masem a mole omáčkou |
Úterý 8. 4. 2025 | ||
Polévky | Thajská s kokosovým mlékem | |
Polévky | Dršťková | |
Hlavní jídla | 150 g | Smažené rybí filé s bramborovou kaší, citrón |
Hlavní jídla | 120 g | Zapečené těstoviny s uzeným masem, nakládaná okurka |
Hlavní jídla | 150 g | Moravští vrabci se zelím a bramborovými/houskovými knedlíky |
Vegetariánská jídla | 360 g | Indický dhál z červené čočky, jasmínová rýže/naan chléb |
Specialita dne | 150 g | Kuřecí steak s Teriyaki omáčkou, pečené grenaille |
Specialita dne | 180 g | Marinovaná vepřová krkovice se sázenými vejci, hranolky, bbq omáčka |
Středa 9. 4. 2025 | ||
Polévky | Hovězí vývar s masem a čočkou beluga | |
Polévky | Kulajda | |
Hlavní jídla | 150 g | Hrachová kaše s opečenou klobásou, nakládaná okurka |
Hlavní jídla | 150 g | Zbojnický skřivan s dušenou rýží |
Hlavní jídla | 120 g | Rajská hovězí pečeně s houskovými knedlíky |
Hlavní jídla | 150 g | Kuřecí frikadely se sýrem a tatarskou omáčkou, bramborové vlnky |
Vegetariánská jídla | 360 g | Hrachová kaše se sázenými vejci (2ks), nakládaná okurka |
Specialita dne | 150 g | Lasagne bolognese |
Specialita dne | 180 g | Kuřecí prsa v krémové omáčce se smetanou, pečené grenaille |
Čtvrtek 10. 4. 2025 | ||
Polévky | Hrachová s párkem | |
Polévky | Kmínová s vejci a zeleninou | |
Hlavní jídla | 120 g | Kuřecí plátek gratinovaný sýrem s medovým dipem, hranolky |
Hlavní jídla | 120 g | Telecí ragú s hořčičnou omáčkou a tagliatelle |
Hlavní jídla | 120 g | Kung - pao z kuřecího masa s basmati rýží |
Bezmasá jídla | 360 g | Alpský povidlový knedlík s vanilkovým krémem a mákem |
Veganská jídla | 360 g | Sójové nudličky Šuei - ču žou s pečenými brambory |
Specialita dne | 150 g | Losos v páře s citrónovou omáčkou, bramborovo - karotkové pyré |
Specialita dne | 180 g | Cordon bleu s pečenými brambory, tatarská omáčka |
Pátek 11. 4. 2025 | ||
Polévky | Tomatová s těstovinou | |
Polévky | Cibulačka s hovězím masem a brambory | |
Hlavní jídla | 120 g | Hovězí maso po burgundsku, houskové knedlíky/špecle |
Hlavní jídla | 120 g | Kuře na medu, bramborová kaše se smaženou cibulkou |
Hlavní jídla | 120 g | Halušky s uzeným masem a kysaným zelím, smažená cibulka |
Veganská jídla | 360 g | Semolinové gemelli all' puttanesca, vegan sýr violife/parmazán |
Specialita dne | 180 g | Savojský kuřecí řízek, farmářské grenaille a slaninová majonéza |
Specialita dne | 1000 g | Marinované vepřové koleno s pečivem a oblohou |
Na jídelním lístku je uvedena váha masa v syrovém stavu, u salátů a talířů celková hmotnost porce.